Meistä

Marja Wiklund Porvoon Soma

Olen nelikymppinen kahden teini-ikäisen tyttären äiti sekä vaimo. Koulutukseltani SKY-Kosmetologi, vaatetusteknikko/ mallimestari sekä visualisti. Suoritin aikoinaan myös klassisen hieronnan peruskoulutuksen.

Kauneus ja etenkin kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni. Siitä syystä sekä siskoni pitkän ja menestyksekkään uran innoittamana päädyinkin hakeutumaan kauneudenhoitoalalle. Koen, että tekemällä hoitoja, jotka saavat asiakkaan rentoutumaan ja voimaan hyvin on arvokasta ja tärkeää työtä tässä nykyään niin kiireisessä maailmassa.

Aito läsnäolo ja asiakkaan toiveiden kuuntelu sekä huomioiminen on mielestäni ensiarvoisen tärkeää. Hengähdä siis hetkeksi ja astu pieneen tunnelmalliseen hoitolaani Porvoon kauneimpiin maisemiin Vanhan kaupungin sydämeen.

Olen täällä sinua varten!

Marja

Piia Linnimaa sairaanhoitaja ihonhoito

Olen nelikymppinen, koko ikäni Porvoossa asunut, kahden teinipojan äiti. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt kohta 15 vuotta Porvoon sairaalan leikkausosastolla instrumenttihoitajana. Esteettiset hoidot, sekä ihonhoito yleensäkin kiinnostavat minua ja siitä syystä päätin oman työni ohessa lisäkouluttautua neulaushoitoihin.

Juvéderm-täyteainekoulutuksen olen käynyt SkinAcademyssa, kouluttajana sairaanhoitaja Anne Tuovinen, joka on toiminut Suomen virallisena Allergan Juvéderm -kouluttajana.

Nyt minulla on ilo saada tehdä näitä hoitoja täällä Marjan tunnelmallisessa hoitolassa.

Tervetuloa!

Piia