Meistä

Marja Wiklund Porvoon Soma

Olen jo reilusti yli nelikymppinen kahden nuoren naisen äiti sekä kolmen suloisen koiran emäntä. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi, Visualisti sekä Vaatetusteknikko/mallimestari. Olen myös opiskellut klassista hierontaa sekä kosmeettista GuaShaa. Pidän ammattitaitoani yllä jatkuvilla lisäkoulutuksilla.

Kauneus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni. Koen, että tekemällä hoitoja, jotka saavat asiakkaan rentoutumaan ja voimaan hyvin on arvokasta ja tärkeää työtä tässä nykyajan kiireisessä maailmassa. Olen valinnut hoitolaani parhaat ja laadukkaimmat ihonhoitosarjat luonnonkosmetiikan sekä medikaalisen kosmetiikan valikoimasta. Vain paras on kyllin hyvää asiakkailleni!

Aito läsnäolo ja asiakkaan toiveiden kuuntelu sekä huomioiminen on mielestäni ensiarvoisen tärkeää. Ihonhoidon ohjaus ja upeat hoitotulokset kannustavat työssäni eteenpäin. Hengähdä siis hetkeksi ja astu sisään tunnelmalliseen hoitolaani.

Olet Sydämellisesti tervetullut!

Marja

Piia Linnimaa sairaanhoitaja ihonhoito

Olen nelikymppinen, koko ikäni Porvoossa asunut, kahden teinipojan äiti. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt kohta 15 vuotta Porvoon sairaalan leikkausosastolla instrumenttihoitajana. Esteettiset hoidot, sekä ihonhoito yleensäkin kiinnostavat minua ja siitä syystä päätin oman työni ohessa lisäkouluttautua neulaushoitoihin.

Juvéderm-täyteainekoulutuksen olen käynyt SkinAcademyssa, kouluttajana sairaanhoitaja Anne Tuovinen, joka on toiminut Suomen virallisena Allergan Juvéderm -kouluttajana.

Nyt minulla on ilo saada tehdä näitä hoitoja täällä Marjan tunnelmallisessa hoitolassa.

Tervetuloa!

Piia